We zijn er !!
Door: keithstien
Blijf op de hoogte en volg Keith en Christine
29 April 2010 | Verenigde Staten, Fort Lauderdale
Ik kan hier in het vliegtuig wel op internet maar dat kost me dan 10 dollar dus schrijf ik mijn stukje nu vast in word zodat ik kan plakken en knippen zodra we internetverbinding hebben.
Tot nu toe loopt alles erg soepel en komen we mooi op tijd aan op Fort Lauderdale.
Dan snel naar het hotel voor een lekkere douche en ik denk niet dat we lang wakker blijven vanavond want we zijn nu al meer dan 30 uur op en dat voel je toch hoor :)
Maar we hebben weer even een boost gekregen toen we even telefoon aan konden zetten op de luchthaven van Detroit want daar kwamen gelukkig 2 smsjes binnen dat mijn nichtje Nadia na een, op zijn zachts gezegd “moeilijke bevalling”ze een gezonde dochter met de mooie naam Gwen het leven heeft geschonken, vanuit uit de lucht boven America van harte gelfeliciteerd Nadia !! en natuurlijk ook Stephan en de opa en oma Brandt :)
Nou de computer maar even afsluiten en hopelijk heb ik vanavond een internet verbinding zodat ik het thuisfront ook kan laten weten dat de reis en het overstappen naar en in America allemaal goed is verlopen !
Zo we zitten in het hotel met een prachtig uitzicht over de haven en de hotel tuin.
Een heerlijk kingsize bed en wat vooral ook lekker is na 30 uur reizen een heerlijke douche :)
We maar vooral ik zag er op tegen het reizen naar Amerika maar dit is echt 1000% meegevallen alles liep perfect en nergens op onthoud gehad.
Zo even iets te eten bestellen en genieten van het uitzicht en dan gaan we morgen aan boord van de ms Maasdam !
Kortom we zijn vertrokken :)
Groeten,
Keith en Stien
29 April 2010 - 22:15
Jilka:
Nou nou... wat een bed zeg! Daar kun je zowaar in verdwalen! -
29 April 2010 - 22:43
Werner & Ina:
Sow, gaat wel goed daar zo te zien...
Gelukkig is de reis goed en vlot verlopen.
Veel plezier en we kijken al uit naar het volgende bericht en foto's.
Groetjes vanuit een regenachtig en donderend/bliksemend Terneuzen. -
29 April 2010 - 22:45
Ma En Pa:
en nou lekker slapen!!!!! -
29 April 2010 - 22:49
Pa En Ma:
en onze oranje tompoezen staan al klaar voor straks
want het is hier heel slecht weer.
dus dat word tv kijken
wij hopen dat het bij jullie beter weer is
als jullie aan boord gaan.
groetjes en dikke zoen voor jullie!!!
30 April 2010 - 06:39
Alina.verswalm:
goede morgen alles in orde bericht goet ontvangen mooi bed en de lucht haven ook mooivele groetjes van kelly haar laaste examen voor de boeg tot weder horen geniet met vlle teugen baaaiiixxxxxx -
30 April 2010 - 08:48
Els En Thor:
geniet van jullie reis
vele groetjes en een dikke kus van thor -
30 April 2010 - 09:54
Alina:
geniet me volle teugen van die mooi reis een beleving die ge niet rap zuld vergeten hier is de regen be gonnennu maar stoppen want ze spreken van koud dit eekend groetjes van het zonnetje in huis kelly -
30 April 2010 - 09:55
30 April 2010 - 09:55
30 April 2010 - 09:59
Moeder:
ze heeft geen ge gduld daarom heb ik drie maal gedrukt dan weet het zeker he dooooixxxxxxxx -
30 April 2010 - 10:11
Loes En Chaira:
Fijn dat de reis goed verlopen is. Christine, nu maar hopen dat je niet zeeziek wordt aan boord. We blijven jullie volgen vanuit Lamswaarde.
Groetjes Loes en Chaira -
30 April 2010 - 11:02
Palmyra/Frank:
Gelukkig dat jullie na zo een lange reis goed zijn aangekomen.Wat een mooi uitzicht en wat een bed !!!Ik had pa B al gezien bij de appie en die had al verteld dat het (kut) amerikanen waren volgens Keith.!!
Nou geniet maar verder en tot het volgende berichtje.
groetjes Palmyra en Frank. -
30 April 2010 - 13:48
Opa En Oma :
het ziet er allemaal fantastisch uit en wij zeggen lekker genieten veel groeten en zoenen voor jullie bey. -
30 April 2010 - 15:07
Mario En Hilde:
goed dat alles zo vlot verloopt, nog veel plezier, hopelijk geen last van het brandende boorplatform. goede vaart!!! -
30 April 2010 - 18:07
Moeder Alina:
halo hoe is het zee niet te veej lasd ga maar lekker zwemen zonnen dat ge bruin terug komt veel plzier kusjesxxxxxxxxook van kelly -
01 Mei 2010 - 08:29
Angelique & Sylvia:
Hallo lieverds,
Na het lezen van jullie verslag en het bekijken van de mooie foto's, kunnen we maar 1 ding zeggen, WAUW!! Wat een luxe en wat een ervaring! Geniet maar lekker van alles. In gedachte zijn we bij jullie. We kijken uit naar de volgende foto's en jullie reisverslag :)xxx van ons beidjes