Grenada
Door: keithstien
Blijf op de hoogte en volg Keith en Christine
07 Mei 2010 | Barbados, Bridgetown
Zodra je hier voet aan land zet heb je al van die zwarte rasta papa’s aan je fiets hangen voor een taxi of iets te verkopen, en als je de ene hebt afgeschud heb je de volgende weer al aan je fiets hangen.. en zo ga dat maar door en door vanaf de cruise terminal tot in de stad en vise versa. En natuurlijk is dit heel erg vervelend maar daarom alleen valt Grenada ons natuurlijk niet tegen maar het eiland geeft toch een indruk van armoede en dat is qua gevoel niet echt lekker om hier rond te lopen .
Maar he .. we klage niet hoor want we genieten met volle bak hier zo .. !!
We zijn dan ook maar een uurtje aan wal geweest en hebben verder heerlijk genoten aan boord van de ms Maasdam, want de zon in Grenada die schijnt er wel lekker en hij geeft nog goed warmte af ook.. wederom ruim 32 graden.
Morgen brengen we een dagje door op zee om vervolgens een dag later het 1e abc eiland aan te doen .. namelijk bonaire !
Nu nog een beetje genieten in de zon op promonade dek 6 en dan straks weer heerlijk gaan eten want het eten hier is ook bijzonder lekker en veel !
Groeten en tot de volgende maar weer.
Keith en stien
08 Mei 2010 - 01:16
Renaat:
Hela!! Ik dacht dat jullie op een cruise waren... en dan lees ik dat je op de fiets bent... Ra Ra.. hoe kan dat nu? Misschien moe je wa meer bellen dat die rasta-papa's sneller aan de kant springen.. Of misschien zelf ook een rasta-kapsel laten groeien???? -
08 Mei 2010 - 05:00
Ma Zlina:
goede morgen alez hier toch ;het ziet er wel heel prachtig uit groetjes en nog veel reis genot xxxxxx -
08 Mei 2010 - 08:39
Ann:
hela, het z
iet er daar zeker beter uit dan hier; het is hier maar miezerig weer, en nog koud op de koop toe. geniet er maar van...
btw, ons kelly is er door nu voor haar praktijkexamen...
groetjes van elie en ann -
08 Mei 2010 - 10:53
Ma Alina:
bedankt voor het mooi boeketje dank u:;